Hem

Familjedaghemmet

Dalkullan

Verksamheten bedrivs i en villa i Vikarbyn för barn i åldrarna 1-5 år och är ett alternativ till förskola. Hos Dalkullans familjedaghem får barnen vistas i en liten barngrupp i en lugn och trygg hemmiljö. Den lilla gruppen gör det möjligt att se till varje barns enskilda intressen och behov och att varje barn blir sedd och hörd. Mycket av verksamheten anpassas utifrån barnens behov och önskemål där dem får vara med och påverka innehållet och ge förslag på olika aktiviteter, utflykter eller teman som vi kan arbeta med. Hos Dalkullan erbjuds barnen en varierande lärmiljö där barnen får utvecklas i sin takt. 

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.30-18.30 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns inga djur på familjedaghemmet

Ansök om plats

Via kommunen

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Verksamheten

Mål och visioner

Mina mål och visioner för min verksamhet är att barnen ska känna sig trygga och sedda. Barnen ska tycka att det är kul att komma till mig och föräldrarna ska känna sig trygga med att lämna sina barn hos mig. Min verksamhet ska vara utvecklande och lärande och anpassas utifrån barnens olika intressen och behov. 

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Erica Skoglund

Jag heter Erica Skoglund och bor i Vikarbyn tillsammans med min familj som består av min man Andreas och vi har fyra pojkar tillsammans. Jag har alltid haft barn runt omkring mig under min uppväxt då vi är sex syskon i min familj. Min mor, mormor och mostrar har varit dagbarnvårdare. Jag har vikarierat på förskolor och fritids innan jag fick barn själv. Jag är även utbildad barnskötare/elevassistent.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Pärtgatu 4
795 70 Vikarbyn

VISA KARTA

Telefon
073-078 57 32

E-post
dalkullan@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk